Welkom in dit theater!

Theaterboerderij Boeket biedt U een stevig boeket aan voorstellingen in 2018

Grote namen waaronder Jim van der Zee, Stef Bos (uitverkocht) en Lenny Kuhr. Maar laat je vooral ook verrassen door onbekend talent; Melaquarta, Lakshmi, Chris Verlaan & Toby Kooiman, en nog veel meer. Bekijk het programma en reserveer. Alles wat we programmeren is goed!! Alle vrijwilligers zijn er trots op en ontvangen U graag. 

******************

************************

 

Theaterboerderij Boeket Nederweert

In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat onze langgevelboerderij van oorsprong uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938. Deze is ingericht in een sober en sfeervol theatertje, met een capaciteit van 100 personen.

De tuin rond de boerderij is aangelegd als boerentuin met een moestuin, fruitboomgaard, ven en veel wilde planten, bomen en struiken. Bezoekers kunnen voor en na de voorstellingen ronddwalen in die natuurtuin.

Vooral jonge theatermakers worden in de gelegenheid gesteld om zich te profileren. De theaterboerderij is heel geschikt voor producties op locatie. Er wordt ingespeeld op kleinschaligheid, waar natuur en cultuur hand in hand gaan.

De meerwaarde van theater op locatie is een ambiance in een landelijke omgeving; betaalbare prijzen; een direct contact met de artiesten en kansen voor aankomend talent. In het kopje programma kunt u zien welke artiesten dit seizoen de revue passeren.

Theaterboerderij Boeket

Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

* indicates required