Welkom in dit theater!

Programma 2019

Ons programma voor de eerste helft staat online. En we zijn er trots op. Een zeer gevarieerde eerste helft met toneel, muziek en cabaret. Waarbij die laatste, van Fabian Franciscus zelfs in een dag wist uit te verkopen. In de laatste week van maart zal ook de tweede helft bekend worden gemaakt. Wacht niet te lang met reserveren want ook andere voorstellingen lijken hard te gaan. Schrijf je vooral ook in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van alles in en rondom onze theaterboerderij.

Wij willen ook al onze oude en nieuwe vrienden heel hartelijk danken voor hun gulle bijdragen. Wij zijn er enorm mee gebaat en hopen hiermee weer wat verbeteringen aan te kunnen brengen in het theater. Waardoor we zowel u als de artiesten een nog mooiere en betere beleving in ons theater kunnen geven. Het blijft natuurlijk knus en intiem zoals u van ons gewend bent. En het idyllische karakter blijft bestaan.

We hopen weer vele oude gezichten, maar ook nieuwe gezichten te ontmoeten in ons theater dit jaar. En ben je ook zo gecharmeerd van ons theater, ons programma en datgene wat wij uitstralen, vertel het voort, nodig uw vrienden uit, geef eens onze cadeaubon voor een avondje theater kado of wordt zelf vriend van het theater. Alle steun wordt zeer gewaardeerd! Maar kom vooral ook naar de voorstellingen... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theaterboerderij Boeket

Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

* indicates required

Voeg info@theaterboerderijboeket.nl toe aan uw contacten om te voorkomen dat de nieuwsbrief in uw spambox belandt!