Nieuws

Extra voorstelling in juli, optreden van Giocoso

27-06-2017

Op 14 juli is er een extra optreden: Giocoso uit Weert o.l.v. Rita Scheffers zal, voorafgaand aan hun deelname aan the European Choir Games in Riga, Letland, graag alle stukken laten horen waarmee zij Weert, Limburg en Nederland gaan vertegenwoordigen in Letland. 
Laat u deze buitenkans om te genieten van prachtige koormuziek niet ontgaan!

 

Extra ingekocht!

19-05-2017

Extra ingekocht: de voorstelling kaaskleum van Mark van de Veerdonk. Mark trekt al jaren volle zalen in Brabant en daar buiten, en staat garant voor een lachspektakel!

Reserveer tijdig voor deze voorstelling!

Ons programma wijzigt regelmatig, hou daarom onze site goed in de gaten.

 

Graag reserveren!

26-04-2017

Helaas hebben we de afgelopen maanden een aantal voorstellingen moeten annuleren vanwege onvoldoende reserveringen. We hebben gemerkt dat gasten vaak niet meer reserveren maar "op de bonnefooi" naar ons theater komen, in de wetenschap dat er eigenlijk altijd wel plek is. Dit past ook bij het ongedwongen karakter dat we als theaterboerderij uit willen stralen. Maar...... artiesten stellen vaak als voorwaarde dat er een minimum aantal kaarten verkocht moet zijn, willen zij optreden. Als stichting kunnen we het (financiële) risico niet lopen dat er onvoldoende entreegelden zijn om de afgesproken gage te kunnen betalen, bovendien is een optreden voor een handjevol mensen niet gezellig, toch?

Wij willen u daarom vragen om, als het enigszins kan, voor een voorstelling te reserveren en te betalen. Het is zo jammer dat we anders genoodzaakt zijn om de artiest te annuleren, terwijl er wellicht meer dan voldoende belangstelling is. En mocht u onverhoopt verhinderd zijn terwijl u gereserveerd heeft, dan wordt dit natuurlijk opgelost!

 

 

 

Genieten met een uitroepteken!

23-03-2017

De afgelopen week hadden we twee artiesten in huis van wereldformaat! Russell Joslin ontroerde met ingetogen muziek, zo zuiver van klank, dat menigeen kippenvel kreeg.
Dat we Toby Beard aankondigden als een topper was niets teveel gezegd. Deze Australische zangeres met haar band zorgde voor een ongelooflijk mooie en sfeervolle avond, een optreden om nooit meer te vergeten! Eigenlijk zijn we best wel trots dat deze sterren die wereldwijd optreden voor een duizenden-publiek, ook in ons kleine theater op willen treden! Wat spijtig dat de optredens niet waren uitverkocht!

Bezoek daarom ons theater ook eens bij relatief onbekende namen, u zult aangenaam verrast worden!

 

 

Arrangementen

21-03-2017

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een personeelsbijeenkomst, verjaardag, vrienden- of familiedag? Denk dan eens aan een bezoek aan onze theaterboerderij.
Voorafgaande aan een voorstelling wordt uw gezelschap ontvangen in de boerderij met koffie en vlaai. Ook de nazit organiseren we speciaal voor uw gezelschap in de gezellige huiskamer of we zorgen voor een gereserveerd gedeelte in de tuin.
Vind u het leuk om dit te combineren met een etentje voor of na de voorstelling? Ook dit regelen we voor u!
Informeer gerust naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom!

 

Theaterboerderij Boeket

Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief